06 april 2008

Tv och kortspel med goda vänner.

Våra vänner Hugues och Annki, kom förbi på kvällen och vi tittade på "Körslaget". Eftersom Annki kommer från Laxå, röstade hon några (5) gånger på Team Lotta, via sms. Det visade sig att även hennes dotter hade röstat några (3) gånger på Team Lotta också, men från hemtelefonen.



Efter tv-tittandet, blev det som bestämt kortspelet "Chicago". Åh, vad det är kul att spela kort när man är 4 stycken. Jag är urdålig på alla spel som finns, men tycker det är kul ialla fall. Ja, jag blir sååååå glad bara jag får ett (1) poäng över huvudtaget.

Prima ballerina

I påskägget som påskharen kom med, fanns det en ballerinadräkt som Frida hade önskat sig (vilken tur ;) ). Det blev en hel påsk och ett helt påsklov med en PRIMA BALLERINA. Helst skulle hon ha den hela tiden, inne, ute och när hon sov. Nöjdare tjej får man leta efter.

05 april 2008

Lördag och solsken.

Idag har det varit en utedag för oss. Vi har fixat lite i trädgården och det behövdes. Tog bort massa döda löv och grenar och kastat trasiga saker, sopat altanen och ställt iordning övriga saker på den. Nu saknas det dynor (de ligger nog i förrådet, jag vet inte) och blommor. Tyvärr känns det lite för tidigt med blommor, vem vet hur april blir.... Men kanske ska man köpa några penseer... De är ju fina.

Vi grillade korv till lunch och självklart åt vi dem på altanen.

Eftermiddagsfika blev det med vännerna Hugues och Annki. Så skönt att sitta ute och fika. Visst blev det lite kallt av blåsten och när solen försvann bakom träden (har ju en hel skog på baksidan), men sånt klarar man av med lite jackor.

I kväll grillar vi någon god köttbit till middag.

Trevlig lördagkväll.