21 april 2010

Glad granne.

Bästa grannen L var precis förbi och var sååå glad över "nya" bilen som hon fick hem idag. Tänk vilken skillnad det blir nu när hon inte behöver vara arg på sin gamla Saab. Tyvärr vabar hon imorgon, så det blir väl inget bilkörande för henne då. Men den som väntar på något gott....

Och det blir en till

Ja, sjukdag. Vad trodde du??? Jag satsar 150 % på fredag på jobbet istället för 75% torsdag och lika mycket på fredag. Så imorgon ska jag ta mig an några små roliga projekt här hemma. Bl.a. ska jag göra några små askar att dekorera, sen får jag se om jag orkar dammsuga och torka lite golv.... Den som lever får se.

Jag kom på en sak...

att i julas fick jag en pryl som man kan vika lådor av. Åh, vilken lust jag fick att göra masssa fina lådor i papper och dekorera. Tror bara inte att jag orkar det idag. Drömma kan jag ju få göra ialla fall.

Sjukstuga nr2.

Nu är det min tur att vara sjuk. Förra veckan var jag hemma med Tove och nu har det blivit min tur. Det känns som om jag har svalt ett rivjärn och att den har fastnat i halsen. Febern hänger med fortfarande. Sen blir det ju inte roligare när det snöar. Får se om jag sätter mig och skapar lite. Känner att jag skulle behöva det, men tror inte att jag orkar idag.