29 mars 2008

Fixa iordning-dag.

Lördag i all ära, men idag ska här fixas.

Tony tog en sväng förbi tvättstugan och ingen hade bokat tvättid. Tur har man ibland. Tvätten är då på G.

Jag håller på i köket. Trååkigt. Hatar att torka överallt. Tog tag i alla småsaker som ligger överallt, typ presentsnöre, penna, batterier.... Äntligen blev det fiiiint.

Tove rymmer till en kompis. Enklaste sättet att slippa städning! Hon är smart hon. Hon och Frida har städat Fridas rum, så jag klagar inte. De dammsög också. (Vi får se hur bra det är gjort).

Frida slipper all städning eftersom hon har vattkoppor. Tror hon har 35 stycken nu. Pigg som en mört, men vaknar för tidigt - kl 4 typ!!!

Quickutz

Satt igår och kollade runt bland olika bloggar och hittade då att Quickutz har en svensk sida. Än så länge har jag inte tittat på allt, men det ser bra ut. Lägger den bland mina bloggar.

www.quickutz.se

23 mars 2008

Mina tjejer.

Frida skulle vara påskkärring på förskolan och jag fick göra henne påskfin. Tove ställde upp på bild utan att vara sminkad eftersom hon skulle till skolan.
Glad påsk!!!

22 mars 2008

Nytt i vardagsrummet

Efter att ha målat om i julas, har vi nu köpt nya hyllor och nytt vitrinskåp. Nu är allt nästan klart. Här kommer lite bilder.


Som ni förstår så har jag ju inte tagit någon bra bild innan vi satte igång med montering och omflytt.... Sorry.


Fick en bild utan blixt när allt nästan är klart. Vi är såå nöjda.


16 mars 2008

Solsken och varmt.

Var ute med Frida idag. Vi var på Lundskolan och lekte. Sen tog vi en promenad till farmor och där efter en till Ica. Tove var hos en kompis. Det var såå varmt och skönt ute. Nu är det vår!!!!

Tony har fått fram utemöblerna. Tjoho!!!!

Film i helgen

Jag och Tove tog oss till Kista i går och tittade på "Horton". Snacka om bra film. Om ni har någon tid över i påsk, titta på den!!!!

15 mars 2008

Tjolahopp!

Usch vad jag har varit dålig att skriva. Har varit sjuka allihopa i olika omgångar, men den här veckan har vi varit på jobb/skola/förskola i 5 dagar. Det har inte varit så de senaste veckorna.

Fick lite sovmorgon idag. Gick upp 6,45 och då låg Tove i sin säng och tittade på film. 7,15 kom Frida ner. Tony får sovmorgon. Jag tar min imorgon. :)

Idag är det lördag och då ska det städas. Känner verkligen för det idag. Det trodde jag väl aldig att jag skulle säga. Jag och Tove ska nog gå på bio också. Skulle varit kul om Tony kunde gå också, men vi har inte hittat någon barnvakt. Tove vill se Horton. Vi lovade henne att hon skulle få gå på bio om hon läste ut en bok på 5 dagar. Den var utläst i onsdags (3 dagar).

Nä, nu ska här städas.

Ses!!