16 januari 2008

Toves 8-års dag.



Har nu suttit och gått igenom lite bilder och kom då på att jag kunde lägga ut någon bild från Toves 8-års dag.


Här öppnar hon presenten från Sara och Mats. En Bratzbil blev det. Sara hade ringt till Tony och frågat om hon fick köpa tillbehör till Bratz. Hon visste att hon inte fick köpa någon Bratzdocka, eftersom Tove har hur många som helst. Det här blev en lyckad present. Kolla in Toves ansiktsuttryck!!! (Klicka på bilden för att få den större.)


På morgonen sa hon efter att ha öppnat sina presenter från oss: Det här är de bästa presenterna. Men det var ju innan Bratzbilen kom in här..... Av oss fick hon böcker, DS lite fodral samt tillbehör och en mina vännerbok.


Mormor och morfar hade köpt en bok till henne samt att hon fick pengar. Det uppskattades verkligen. Nu har hon handlat "Littlest pet shop" - 3 möss och bur, eller vad det ska vara. Glad är hon ialla fall. Tyvärr kunde inte Annki, Hugues, Caroline och Sebastian komma den 2 januari, men hon blev grattad av dem senare i veckan. De hade köpt jättefina kläder till henne. En tröja och en kjol, röd och svartrandiga. Kanon!!! Den här tjejen växer så det knakar för tillfället.
Här lyckades Tony fånga när hon blåser ut ljusen. Tycker det är en ball bild, men Tove gillar den inte.... Tur att det är jag som bestämmer vilka bilder som ska visas här.

Inga kommentarer: